[Глядзець у прамым эфіры!!] Расія Беларусь онлайн 05/01 [Глядзець у прамым эфіры!!] Расія Беларусь онлайн 05/01/2023 H4V86 br. Уладзімір Савіч. Жывапіс - Нацыянальны Мастацкі Музей Выставы
by кс. Аляксандр Улас. Напрыканцы праграмы арцыбіскуп Кандрусевіч звярнуўся да слухачоў на беларускай мове, пажадаўшы ім плённа перажыць перыяд Адвэнту і радасна сустрэць Божае Нараджэнне. Пасля Мітрапаліт Мінска-Магілёўскі быў запрошаны на абед у Вышэйшую духоўную семінарыю ў Санкт-Пецярбургу, у аднаўленні дзейнасці якой таксама актыўна ўдзельнічаў калісьці.
Шкляраў: Фільм MINSK пра зверствы сілавікоў, Лукашэнка Еўрарадыё. Прамы эфір. Навіны Беларусі. Паліттэхнолаг Віталь Шкляраў / Фільм расійскага рэжысёра Барыса Гуца пра беларускую
Плакат паклала ў рукаў курткі: Аўсяннікава аб тым, як Былая рэдактарка расійскага Першага канала Марына Аўсяннікава, уварваўшыся з антываенным плакатам у прамы эфір праграмы
Лаўроў: Наступіла сітуацыя, якая стварае прамыя пагрозы Расія хоча бачыць Украіну дэмілітарызаванай, дружалюбнай, без забароны на рускую мову і імкнецца не дапусціць, каб ва Украіне сфарміравалася
«Чаму б не? » — падумала я. У адпачынку на Чырвоным моры папрацавала над структураваннем сваіх ведаў і стварыла першую версію курса. У ім гарманічна спалучыліся тэхніка мовы і навык публічнага выступлення. У цэнтры ўвагі не толькі работа над голасам, дыяфрагмальным дыханнем, зняццем заціскаў, артыкуляцыяй і арфаэпіяй. На занятках мы развіваем навык спантаннай мовы, імправізуем, гуляем у моўныя гульні, выступаем публічна, і, вядома ж, абменьваемся энергіяй. Як той казаў, калі людзі збіраюцца ў групы, значыць, ім гэта трэба! Сучаснага чалавека немагчыма ўявіць без добрай упэўненай мовы. Даказана, вербальны імідж складае 38% ад агульнага іміджу чалавека.
Пытанняў менш не становіцца, затое яны становяцца цікавейшымі. Займальна бачыць свой юны працяг, які жыве ў новых сучасных рэаліях. Дзеці-міленіялы: якія яны? Мне падаецца, на гэтую тэму можна напісаць дысертацыю па педагогіцы і псіхалогіі. І не адну. Цэнтр сям’і — жанчына, яе душа і энергія. І каб гэта сямейная энергія не вычэрпвалася, абавязкова трэба жыць у гармоніі з самой сабой. У юнацтве слова «гармонія» асацыявалася ў мяне выключна з добрым настроем. Цяпер гэтае паняцце трансфармавалася ў больш сталае — «баланс». Баланс — гэта не проста пазітыў, а раўнавага ўсіх важных складнікаў жыцця: здароўе, сям’я, каханне, работа, хобі, дабрабыт, сябры. Сакрэт балансавання ў тым, каб своечасова заўважыць праблемны бок жыцця і папрацаваць над ім. Ёсць праблема са здароўем — знайдзі час і ўдзялі ўвагу яе вырашэнню.
Аб кар’еры і сям’і, настаўніцтве і поспеху, прыгажосці і здароўі — ад першай асобы. Не абышлося і без навагодніх пажаданняў... Пралог Завяршаючы год, хочацца прытармазіць, агледзецца па баках. Хто я «тут і цяпер»? Хто побач са мной? Што адчуваю? Чаго я хачу? За што ўдзячная? У патоку жыцця мы забываемся рабіць такія піт-стопы, але ж час ад часу яны неабходныя кожнаму: каб працягнуць рух на новым узроўні, а можа, і пачаць усё з чыстага ліста… Аб працы Тэлебачанне здарылася ў маім жыцці 16 гадоў таму.
Касметолаг. Я за прафесійны клопат аб скуры твару. Дагледжаны твар — праяўленне любові ў адносінах да сябе. Пазітыўнае мысленне. Думаць аб добрым, гнаць ад сябе негатыўныя думкі, выпраменьваць любоў. Калі чалавек жыве ў высокіх вібрацыях, яму ўсё па плячы! Наваколле. Яго мы павінны фарміраваць самі. Люблю людзей, у якіх можна навучыцца чаму-небудзь новаму, падзяліцца з імі сваёй энергіяй, бо яна абавязкова вяртаецца. Планаванне. Поспех — ад слова «паспець».
Дзякуючы ім, я выходжу з кадра, мяняю строгі навінавы касцюм на вячэрнюю сукенку і раскрываюся зусім з іншага боку. Адыходзячы год падарыў мне шмат творчых удач: я была вядучай канцэрта да Дня Незалежнасці Рэспублікі Беларусь, мерапрыемстваў Міжнароднага фестывалю «Славянскі базар у Віцебску», спартыўна-культурнага фестывалю «Вытокі», прадстаўляла Беларусь на днях культуры ў Расійскай Федэрацыі. Уражальная падзея — удзел у шоу «Гэта наша гісторыя» ў гонар Дня народнага адзінства, якое праходзіла на «Мінск-Арэне». Уяўляеце, як гэта — выйсці да залы ў дзесяць тысяч гледачоў! Аб сям’і Сям’я для мяне — гэта радасць, адказнасць і рытм шматзадачнасці. 24/7, нават калі дзеці ўжо падраслі і многія бытавыя пытанні здольныя вырашыць самі. А выслухаць? А пагаварыць? А растлумачыць? А калі трэба, то і параіць...
Сустракаюць па-ранейшаму па адзенні, але як жа мяняецца ўспрыманне чалавека, калі ён пачынае гаварыць! Нягледзячы на ўсе навукова-тэхнічныя дасягненні і квантавы скачок у развіцці чалавецтва, старажытнагрэчаскі філосаф Сакрат па-ранейшаму актуальны: «Загавары, каб я цябе ўбачыў». Аб прыгажосці і здароўі У мяне, як і ў любой жанчыны, ёсць свой спіс здаровых звычак для прыгажосці, душы і розуму. Ён вельмі просты. Сон. Для жанчыны высыпацца — гэта галоўнае. 7-8 гадзін сну — агульнапрызнаны стандарт. Гэта і мой стандарт таксама. Вада.
Арцыбіскуп Кандрусевіч звярнуўся да слухачоў у прамым Тыя, тэлефануючы ў прамы эфір, перш за ўсё цікавіліся жыццём Касцёла на Беларусі, развіцця і пачатку вяшчання «Радыё Марыя
Тыя, тэлефануючы ў прамы эфір, перш за ўсё цікавіліся жыццём Касцёла на Беларусі, колькасцю моладзі і дзяцей, а таксама ўсімі тымі цяжкасцямі, якія Касцёл у нашай краіне павінен пераадольваць. Была закранута і тэма існавання, развіцця і пачатку вяшчання «Радыё Марыя Беларусь», пра што радыёслухачам распавёў яго былы дырэктар і сённяшні дырэктар парталу Catholic.
Журналістку Марыну Аўсяннікаву арыштавалі за «дыскрэдытацыю расійскай арміі»438 10. 08. 2022 Былую журналістку «Першага канала» Марыну Аўсяннікаву, якая калісьці выйшла ў эфір з плакатам «No War», сёння арыштавалі — гэтым разам, паводле крымінальнага артыкула. Пра арышт Марыны Аўсяннікавай у сераду, 10 жніўня, за «дыскрэдытацыю» расійскага войска, паведаміў яе адвакат.
«І адказнасць за гэтае злачынства ляжыць толькі на сумленні аднаго чалавека. І гэты чалавек — Уладзімір Пуцін», — сказала яна. Прычым першы раз судзілі Аўсяннікаву менавіта за відэазварот. Рэдактарка не прызнала віну: «Я па-ранейшаму лічу, што Расія здзейсніла злачынства, напаўшы на Украіну». Неўзабаве пасля гэтага журналістка з’ехала з РФ. Яна прапрацавала некалькі месяцаў за мяжой у нямецкай газеце Die Welt, але вярнулася ў Расію ў пачатку ліпеня, каб вырашыць спрэчку наконт апекі над дзецьмі: у расійскім судзе мусіла разглядацца справа пра пазбаўленне яе бацькоўскіх правоў. Пасля вяртання ў РФ яе ўжо двойчы штрафавалі за «дыскрэдытацыю расійскай арміі», у тым ліку на падставе публікацый з крытыкай уварвання ва Украіну, апублікаваных у сацыяльных сетках.
Кацярына Цішкевіч — аб працы, сям’і, хобі, прыгажосці і здароўі. Размова з люстэркам2022-і для Кацярыны Цішкевіч — год юбілеяў. З асабістых — тэлевядучая адсвяткавала цудоўную дату 4:0; з прафесійных — 15 гадоў на тэлебачанні, 10 з іх у прамым эфіры АНТ. На сваёй старонцы ў «Інстаграм» (@ekaterintishkevich) яна не толькі прыадкрывае заслону тэлевізійнай кухні, але і шчодра дзеліцца прафесійнымі парадамі, дапамагае сваім падпісчыкам удасканальваць голас і мову.
Упершыню я пераступіла парог Белтэлерадыёкампаніі, прыйшоўшы на курсы тэлевядучых. Паспрабаваць сябе ў гэтай ролі тады здавалася фантастыкай, а застацца на ТБ было чымсьці звышнерэальным... І вось ужо 15 гадоў я ў эфіры навін і лічу сваю работу найлепшай! Прамы эфір — гэта своеасаблівая «залежнасць». Аднойчы туды трапіўшы, ты адчуваеш у ім пастаянную патрэбу, нягледзячы на наймагутнейшы стрэс, які зведваеш. З самага пачатку тэлевізійнай кар’еры я хацела працаваць менавіта ў навінах. З жанрам я супала на 100% і ментальна, і эмацыянальна. Навінавы эфір — гэта зладжанасць, дакладнасць, работа ў камандзе, гэта роўная спіна, дзелавы касцюм і ідэальная дыкцыя.
«Цяпер мы працуем са следчымі. Распачатае расследаванне», — паведаміў адвакат Аўсяннікавай Дзмітрый Захватаў, піша euronews. com. Раней адвакат распавёў, што сёння да журналісткі прыйшлі з ператрусам. Па словах адваката, зараз следчыя вырашаюць, ці будзе Аўсяннікава, у якой ёсць двое непаўналетніх дзяцей, змешчаная пад варту або застанецца на волі да пачатку суда. Нагадаем, у сярэдзіне сакавіка Аўсяннікава ўварвалася ў прамы эфір расійскага "Першага канала" з антываенным плакатам. За гэты ўчынак Марыну тады аштрафавалі на 30 тысяч расійскіх рублёў. Тады перад акцыяй Аўсяннікава запісала відэазварот, у якім назвала тое, што адбываецца ва Украіне, «злачынствам», а Расію — «краінай-агрэсарам».
Прывучыла сябе рана вячэраць, таму снедаю з задавальненнем. Дыхальная гімнастыка. Методыка Стрэльнікавай — гэта мой топ. Узбадзёрвае, амалоджвае, паляпшае самаадчуванне, настройвае на пазітыўнае мысленне. Вельмі рэкамендую ўсім. Чытанне не толькі навінавай стужкі, але і спецыяльнай літаратуры, якая ўзбагачае мой духоўны свет, дае прафесійны рост. Медытацыі. Звярнуцца да сябе сапраўднай, прапрацаваць свае страхі і хваляванні, навучыцца адпускаць клопаты і трывогі. Гэта ідэальны варыянт расслаблення і перазагрузкі.
Стужка навiн | Навіны Беларусі | Беларускія навіны | Беларусь Прадстаўнік ЦК БРСМ падкрэсліла, што прамы эфір арганізаваны ў рамках пагаднення БРСМ і Лукашэнка: Беларусь і Расія абавязкова справяцца з задачамі
Шклянка цёплай негазаванай вады нашча. Так пачынаецца мой дзень ужо шмат год. Я абавязкова п’ю ваду на працягу дня і асабліва перад вялікімі маўленчымі нагрузкамі. Зарадка. Хай і невялікая, галоўнае — кожны дзень. Расцяжка, адцісканні, прысяданні. Пакуль гатую сняданак, вару каву — «бадзёру лімфаток». Пад настрой — фітнес, пілатэс, басейн. Люблю хуткую хадзьбу, асабліва ў халодную пару года і ў добрай кампаніі. Сняданак абавязковы. Кармлю не толькі сваю сям’ю, але і сябе.
Хтосьці скажа: «Ідэальна сумна»! Ён проста не спрабаваў гэтую тэлемагію «на смак». Я перфекцыяніст і адчуваю велізарнае задавальненне ад эфіру, які праходзіць «без сучка, без задзірынкі». А калі ўзнікаюць форс-мажоры — то асаблівае задавальненне ад іх пераадолення. У «строгага» амплуа ёсць і адваротны бок — стэрэатыпы. Аднойчы ўбачыўшы мяне ў навінавым эфіры, камусьці складана паверыць, што па-за ім я магу быць іншай: вясёлай, разняволенай, свабоднай і як вядучая, і як асоба. Добра, што ёсць людзі, якія вераць не толькі сваім вачам, але і мне.
Беларусь пратэстуючая! Прамы эфір Белсату | Facebook Беларусь пратэстуючая! Прамы эфір Белсату. Як Расія прарубала «акно ў Еўропу». Новы. २०२२ अक्टोबर १३ · १९३
[СПОРТ ТБ] Расія Беларусь прамы эфір 18/12/2022 DN2IF [СПОРТ ТБ] Расія Беларусь прамы эфір 18/12/2022 DN2IF. in الإقتراحات. Пра Кутаса вядома, што яго 10 разоў кідалі на «суткі» па арт.
Арцыбіскуп Кандрусевіч звярнуўся да слухачоў у прамым эфіры «Радыё Марыя» ў Санкт-ПецярбургуУ апошні дзень свайго прабывання ў Санкт-Пецярбургу Мітрапаліт Мінска-Магілёўскі арцыбіскуп Тадэвуш Кандрусевіч быў запрошаны ў студыю расійскага «Радыё Марыя», ля вытокаў якога стаяў 25 гадоў таму. Гэта была сустрэча не толькі з працаўнікамі радыё. Госці, як толькі ўвайшлі ў будынак, дзе яно знаходзіцца, адразу былі запрошаны ў прамы эфір, і па сутнасці сустрэча адбылася са слухачамі.
Даўно не бачыліся з сябрамі? Знайдзі нагоду сустрэцца і пакантактаваць. Гэта ж не складана, праўда? Аб хобі Я той чалавек, які смела можа сказаць: мая работа — гэта маё хобі. Пасада кіраўніка аддзела тэлевядучых на тэлеканале АНТ прывяла мяне да настаўніцтва. Маючы шматгадовы вопыт работы ў эфіры, ведаючы спецыфіку работы тэлевядучага ў кадры, я з задавальненнем дзялюся ведамі і энергіяй з новым пакаленнем вядучых і не толькі. Усе мы носьбіты пэўных унікальных ведаў і жыццёвага вопыту. Дзякуючы людзям у маім асяроддзі, якія пастаянна займаюцца самаразвіццём, з’явіўся праект «PROкачай свой голос! » Звярнуліся да мяне з запытам папрацаваць над голасам.
НТБ-Беларусь - Вікіпедыя Час вяшчання: 6:00 — 0:30. НТБ-Беларусь. NTV Belarus logo.svg. Краіна, Расія. Зона