Október 5-től Cooky visszatért és csak hétvégén hallható a rádióban. Október 14-én 21-től éjfélig World Is Mine Radio Show néven új mixműsor indult, a DJ Factoryt felváltva. Október 15-én este visszatért a Rádió 1 Bajára, Paksra, Dunaföldvárra és Szekszárdra. December 8-án elhallgatott a hevesi Rádió 1, mivel lejárt a 7 év. 2020. január 1-jén a dunaújvárosi 93, 1 Rádió 1 is az Oxygen Csoporthoz került.
szabálytalanul nyert a pályázaton. [43] A rádió válaszul szeptember végén - egyfajta B-tervként - tárgyalni kezdett egy másik békéscsabai rádióval, a Csaba Rádióval a hálózatba kapcsolódásról. [44] Erre reagálva az Interax Kft. beadványt intézett a Médiatanácshoz, amelyben kérték a hálózatba kapcsolódás vizsgálatnak felfüggesztését. [45] Október 9-én Bakai Mátyás lemondott ügyvezetői igazgatói posztjáról. [46] 24-én a Médiatanács érvénytelenítette a Radio Plus Kft. pályázatát. [47] 26-án a velencei pályázat ügyében a bíróság döntése értelmében a Médiatanács elveszítette a pert, így a velencei frekvencián nem indult el az adás. [48] November 1-jén 18 órakor kapcsolódott a Csaba Rádió az országos hálózathoz, így egy éven át két rádió volt fogható Rádió 1 néven Békéscsabán.
[54][55] Az év februárjában bejelentette a Bács-Kiskun megyében sugárzó Sirius Rádió, hogy hálózatba kapcsolódnak a Rádió 1-gyel, így a műsor Kecskemét és vonzáskörzetében zavartalanul vehető. [56] A Sirius Rádió február 26-án 10 óra után leállította a műsorát, majd délben csatlakoztak a hálózathoz. Április 4-én a dunaújvárosi 93, 1 MHz-es, míg 26-án 19 órakor a szolnoki adás indult el a 90, 4 MHz-en. [57][58] Május 24-től engedély nélkül szólt a tihanyi frekvencia, mivel a Médiatanács nem hosszabbította meg 5 évvel a lejárt jogosultságot. A Life Essence Kft. pert indított a Médiatanács döntése ellen, a jogerős bírói ítéletig ideiglenes bírói intézkedést kérve. Május 30-án elvesztették a pert, de a frekvencia a per elvesztése ellenére ezután is szólt egészen november 17-ig. [59] Május 27-én Mosonmagyaróváron és Székesfehérváron megszűnt a Rádió 1, mivel a két frekvenciát üzemeltető cég megegyezett az országos Retro Rádió üzemeltetőjével.
március 29-én. A rádiót a francia Lagardère és a svájci Marquard médiacsoportok indították. [3] A frekvenciát eleinte két másik rádióadóval (Rádió M, Rádió 11) együtt kapták meg, így a rádió déltől este nyolcig sugárzott. [4] 1997. szeptember 1-jétől 24 órában szólt műsora a 100, 3 MHz-en a két másik, frekvenciáját használó céggel történt megállapodás után, miután nem indították el a rendszeres adásukat. Ebben az időben "A város ritmusa" szlogen népszerűsítette az adót.
[68] Augusztus 23-án a győri Rádió 1 átköltözése nem történt meg a 96, 4 MHz-re, mert ezen a frekvencián a Magyar Katolikus Rádió adása hallható. A szeptember 3-ai Médiatanács ülésen a gyöngyösi és hatvani Rádió 1-nek megadták az újabb 5 évet, míg a hevesi Rádió 1 nem kapta meg. A szeptember 30-ai Médiatanács ülésen a dunaföldvári, a szekszárdi, a paksi és bajai frekvenciákon a Rádió 1-et hozták ki nyertesnek, így a jövőben legalább 7 évig szólni fog.
A győri adó 2013. január 20-án hallgatott el. A tulajdonosok – a budapesti pályázat sikertelensége miatt – elhatározták, hogy eladják meglevő érdekeltségeiket. Az egyes cégek eltérő cégcsoportokhoz kerültek, a Mambó Rádió Kft., az Alisca Rádió Kft., az Interax Kft. és az A-tól Z-ig Bt. Fodor Józsefhez, a Rádió 1 pécsi ügyvezetőjéhez került, aki pécsi és békéscsabai kapcsolati hálóval bír. A többi cég az addigi tulajdonosoknál maradt, későbbi értékesítési céllal. 2012. november 1-jén a Rádió 1 központja Pécsre került, a budapesti stúdiót bezárták.
Február közepétől Buda Márton lett a Rádió 1 ügyvezetője és Juhász Gergő a zenei szerkesztője. Május 27-én az Oxygen Media megvette a kazincbarcikai Rádió TOP-ot, a helyén július 15-től szól a rádió műsora. Június 10-én a Radio Plus Kft. megvette a balatoni Part FM-et, így újra fogható lett a Rádió 1 a Balatonon június 15-től. Október 4-én délután újraindult a hevesi Rádió 1 a 93, 7 MHz-en.
Potentials for polycentric development in Europe - ESPON Highest and lowest proportions of total population in FUAs living in the main node, The only exceptions to this rule being Kiruna in Sweden,
[65] Január 11-én elindult a keszthelyi Rádió 1 a 99, 4 MHz-en, a Helikon Rádió helyén. Tulajdonosváltás, új budapesti frekvencia, a hálózat átalakulása (2019–)[szerkesztés] 2019. január 20-án elhunyt Andy Vajna, a rádió tulajdonosa. [66] Szinte napra pontosan egy év múlva, 2020. január 21-én Schmidt Zoltán, Mészáros Lőrinc bizalmasa lett a rádió új tulajdonosa.
Mosonmagyaróvár vs Nagykanizsai ULE Live Stream 7 Tatabanya FC vs Mosonmagyarovar Head To Head statistics, H2H results, preview stats and previous matches. Tatabanya FC - Nagykanizsai
Időközben a rádió székesfehérvári, sárbogárdi és veszprémi műsorszórási jogosultságai lejártak, és bár az adó folytatta volna a sugárzást, előbbi két esetben a ki nem írt, utóbbi esetben az ún. Klub-szabály miatt érvénytelenített pályázat miatt nem folytathatták műsoruk sugárzását. Veszprémben október 1-jén, Székesfehérvár és Sárbogárd körzetében október 4-én hallgatott el az adó.
[67] Január 27-én 17:40-kor elindult a velencei Rádió 1 a 90, 4 MHz-en. Február 5-én elindult a tatabányai Rádió 1 a 96, 7 MHz-en. Február 24-én este elindult a nagykanizsai Rádió 1 a 95, 6 MHz-en. Május 27-én elhallgatott a dunaföldvári Rádió 1 a 106, 5 MHz-en, mivel a Médiatanács nem hosszabbította meg a 7+5 éves kérelmüket. A Médiatanács azt is jóváhagyta, hogy június 1-jétől a helyi adás időtartamát a jövőben 12-14 óra között készíthessék. Június 2-án 16:30 körül elindult a kaposvári Rádió 1 a 99, 9 MHz-en. Augusztus 2-án elhallgatott a szekszárdi, paksi és bajai Rádió 1, mivel a Médiatanács nem hosszabbította meg a 7+5 éves kérelmüket. Augusztus 18-ától hétköznapokon Cooky helyét a mixben Lotfi Begi vette át, míg a kívánságműsorban Juhász Gergely.
Monthly in print | Daily on the web » Diplomacy & Trade [[[TV@]==]] Online: Mosonmagyaróvár vs Nagykanizsai ULE Live Stream 7 January 2023 vz. By supporting this new
TEM and TER Master Plan - Final Report - UNECE Mosonmagyarovari TE vs Bekescsaba 1912 Előre H2H. Yesterday | Today | Live | My games Mosonmagyarovar TE - Bekescsaba 1912 Elore (09.12.2018)
6 The possibilities of selecting optimal parameters in EURO The agricultural sector is receptive to innovation and digital development, but farmers tend to be cautious in their use of these technologies, according to
Október 26-án délután elindult Veszprémben is a Rádió 1. Október 30-án Kaposvárott a Mambó Rádió nyerte a 99, 9 MHz-t. December 11-én a Médiatanács a Rádió 1 partnerét hozta ki nyertesnek a Keszthelyi 99, 4 MHz-n, valamint hozzájárult a testület ahhoz is, hogy a jövőben a 100, 6 Hajdúszoboszló, 94, 7 Derecske, 93, 3 Hajdúnánás adók a 98, 9 hajdúböszörményi Rádió 1 vételkörzet bővítései legyenek és a 98, 9 Rádió 1 nevet használhassák. [63] 2019. január 8-án a Médiatanács hozzájárult, hogy a zalaegerszegi 95, 8 MHz a 96, 4 Rádió 1-gyel hálózatba kapcsolódhasson, ezért január 11-én a 95, 1 MHz-en az Egerszeg Rádió újraindult, míg a Rádió 1 átköltözött a 95, 8 MHz-re, [64] valamint hozzájárult a testület ahhoz is, hogy a jövőben a hajdúszoboszlói 100, 6, a derecskei 94, 7, a hajdúnánási 93, 3 és a hajdúböszörményi 98, 9 a Hajdúsági Rádió 1 nevet használhassa.
Mosonmagyarovari TE vs Bekescsaba1912Előre H2H Tête à Tête: Mosonmagyarovari TE - Bekescsaba1912Előre ? H2H » Live football scores » Statistiques ≡
Az adókon 24 órás helyi Rádió 1-műsor indult el. Ugyanezen a napon a zalaegerszegi frekvencia is új tulajdonoshoz került, ahol szintén 24 órás helyi Rádió 1-műsort kezdtek sugározni. Az időközben kiírt debreceni és egri kereskedelmi rádiófrekvencia-pályázatokon (Debrecen 95, 0 MHz, Eger 100, 7 MHz) elindult a Rádió 1, ugyanakkor az egri pályázatból kizárták a pályázat alaki érvénytelensége miatt. Ezen két városban korábbi frekvenciáikon 2013. április 15-én befejezték a sugárzást, pályázatuk érvénytelenítése miatt. A debreceni pályázatuk érvényes volt, ugyanakkor nem nyertek frekvenciát.
Július 19-én a Médiatanács a velencei 90, 4 MHz és veszprémi 90, 6 MHz rádiós frekvenciás pályázatokon a Rádió 1 partnercégeit hozta ki nyertesnek. [60] Július 25-én bejelentette a pécsi Rádió 1, hogy augusztus 1-től lecsökkentik a helyi tartalmat 4 óra 40 percesre, ennek a hátterében egy új pécsi kereskedelmi rádió indulása állhatott. [61] Július 26-án 20 óra körül újraindult Székesfehérváron a Rádió 1, miután július 13-án bejelentette a Fehérvár Rádió, hogy hálózatba kapcsolódnak a Rádió 1-gyel. [62] Szeptember 12-én a Médiatanács a nagykanizsai 95, 6 MHz és a tatabányai 96, 7 MHz a Rádió 1 partnercégeit hozta ki nyertesnek. Október 1-jén elindult Hatvanon és Gyöngyösön a Rádió 1, miután szeptember 24-én bejelentette az FM7, hogy hálózatba kapcsolódnak a Rádió 1-gyel.
augusztus 23-án a szekszárdi központú Alisca Rádió műsorát váltotta fel a Rádió 1 műsora, Dunaföldváron a 106, 5 MHz-en, Pakson a 107, 5 MHz-en, Szekszárdon a 91, 1 MHz-en és Baján a 94, 3 MHz-en. [10] 2011. május 1-jén Nyíregyházán a 91, 1 MHz-en, 2011. július 25-én Tihanyon a 105, 7 MHz-en és 2011. szeptember 19-én Zalaegerszegen, a 95, 1 MHz-en is indultak helyi Rádió 1-adások, az ún.
Mosonmagyarovari TE vs Bekescsaba 1912 Előre H2H My mother was from Mosonmagyaróvár and we went back there because we couldn't go up to Felvidék He married a Hungarian girl here and now he lives
Nagykanizsai ULE live match 7 January 2023 gq - HÜBİTO Результат матча live MTE 1904 и Nagykanizsai ULE от 07.01.2023, Nagykanizsai ULE: Zsolt Gombos Mosonmagyaróvár, Gazdász u.
Матч MTE 1904 - Nagykanizsai ULE 7 января 2023 - 4score Untitled MTE Mosonmagyarovar vs UFC Nagykanizsa live score (and video online live stream) starts on 2023/01/07 at 03:00:00 UTC time in