εδω ειναι ενα θεμα που εβαλα στο εκπαιδευτικο φορουμ Ελλαδας https://www.pde.gr/index.php?topic=10825.0;topicseen = είναι παιδαγωγικό να κάνουν ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο τα παιδιά? Προσπαθώ να σας καταλάβω εσάς τους εκπαιδευτικούς...έχετε χάσει το νόημα του επαγγέλματός σας.Διδάσκετε στα παιδιά γνώσεις και έχετε ξεχάσει οτι βασικά είστε παιδαγωγοί και ότι πρέπει να... διδάσκετε ήθος,κρίση.... τα παιδιά να μην γίνονται μίζερα ανθρωπάκια. Ποιός είναι ο στόχος ενός ανθρώπου? η ΕΥΤΥΧΙΑ.. τίποτα άλλο....η ΕΥΤΥΧΙΑ. ΕΣΕΙΣ[ ελπίζω....όχι όλοι]...βλέπετε το επάγγελμα σας στυγνά..., μόνο για χρήμα, πως να φτιάχνετε βιλάρες και να αγοράζετε Mercedes. Γι'αυτο οδηγείτε η κοινωνία εκεί που οδηγείτε...Απο εσάς όμως πρέπει να ξεκινήσει ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...η νέα αρχή στην εκπαίδευση. Φορτώνετε παιδιά με μαθήματα, πίεση και μόνο πίεση..Ξεχνώντας πως είσασταν εσείς μικρά παιδιά. Ξεχνάτε την έννοια της λέξης-παιδί=παιχνίδι. Πραγματικά ... έχετε χάσει το νόημα του επαγγέλματος σας.... σας παρακαλώ...ξυπνήστε-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ. Λέγομαι-Ζηνων και είμαι basket manager[κατάφερα μετά απο χρόνια δουλειάς να σπουδάσω σε αμερικάνικη σχολή και επειδή έχω παλαιότερα σπουδαση παιδο-ψυχολογία ,συνδύασα το basket με την ψυχολογία και πόσο επηρεάζονται τα παιδιά απο την πίεση.. όλες μου οι εργασίες και το πτυχιακό μου έχει να κάνει με αυτό... και όλοι οι Αμερικανοί, καθηγητές και συμμαθητές συμφώνησαν πόσο δίκιο έχω. Το παιδί δεν είναι ηλιθιο μικρό ανθρωπάκι-πρέπει να το κατανοήσετε αυτό. Έχετε καταφέρει να βάλετε τους γονείς στο ντριπάκι-πολλά μαθήματα=σίγουρη επιτυχία-σίγουρη ευτυχία.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ.[απευθύνομαι σε αυτούς που έχουν ανθρωπιά και είναι παιδαγωγοί-όχι σε αυτούς που απλός εκμεταλλεύονται αθωες ψυχές και αγαθούς γονείς για να βγάλουν λεφτά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. =============================================================================== 8.836 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ μεχρι σημερα 17/10/22 - ενα ..θεμα που ειναι παντα..ανοικτο . =============================================================================== by Think Family vacation- the 1st creaTive tourist website =Projects on sports tourism combine the..history of each place .- and..NEW marketing ideas/ART Services =social media = [photo/video]/ Sport services -with..think sport court -A pioneer basketball program [ edu/tourist/anti bullying/pro sport guidance] - for ANY age/family act = For ANY place/park/hotel act = https://shoutout.wix.com/so/83NV98fVH?languageTag=en. #TOURISM #offer #family #hotel #basketball #travel #socialMedia #thinkfamilyvacation #sportsTourism = follow/share/like- be partner in tFv socials [ facebook/ instagram/youtube ] = think family vacation ================================================================================
#pde.gr