ΕΡΩΤΗΣΗ - αφου ο διαγωνισμος επιτρεψε και..προμοταρε ενα κακο τραγουδι να βγει πρωτο λογω του πολεμου γιατι η Κυπρος να μην βγαλει και αυτη ενα τραγουδι για τα κατεχομενα 40 χρονια τωρα ? και..ΕΚΕΙ..υπαρχουν προσφυγες/ νεκροι / αγνοουμενοι / χαμενα σπιτια ..-ΚΥΠΡΟΣ.. καντε κατι για αυτο..- εκτος βεβαιως οτι θα βγει 1ο το τραγουδι θα ειναι και ΜΕΓΑΛΗ διαφημιση για την κατασταση - δυστυχως..μετα 40 χρονια..λιγοι ξενοι γνωριζουν τι συμβαινει.. - ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ..και αν θελετε μαρκετινγκ ..- στειλτε μου μηνημα..- ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ /ΕΗΜΕΡΩΣΗ .. χρειαζετε για να ΛΥΘΕΙ το προβλημα. και..ενημερωτικα.,.εχω πολλες ιδεες/προτζεκτ , μεχρι και ιδεα για παρκο στα..1000 μετρα απο το φραγμα στην Δερυνεια εστειλα [ εκει που εγινε σκειτ παρκ ]- I CALL IT - THINK freedom PARK - αλλα..καμια απαντηση. ενα . προτυπο .αθλητικο/ τουριστικο παρκο ενημερωσης του κοσμου για τα κατεχομενα....και..ΚΑΜΙΑ απαντηση.. -ΚΡΙΜΑ.. ελπιζω ομως.. - ειμαι προθυμος να εργαστω / προσφερωντας τις προτυπες ιδεες/ art social media/ and the pioneer basketball program- think sport court - in..Ammochosto [ but also to other places who have VISION and WANT more tourism by 40% ] #Cyprus #missingPeople #occupiedCyprus #war74 #CyprusSolution74 =============================================================================== by Think Family vacation- the 1st creaTive tourist website =Projects/NEW marketing ideas/ART Services =social media = [photo/video]/ Sport services -with..think sport court -A basketball program for ANY age/family act = For ANY place/park/hotel act = https://shoutout.wix.com/so/83NV98fVH?languageTag=en. #TOURISM #offer #family #hotel #basketball #travel #socialMedia #thinkfamilyvacation #sportsTourism ==============================================================================
#Cyprus #missingPeople #occupiedCyprus #war74 #CyprusSolution74
WANT TO SUPPORT- BE PARTNER - GET THE PROJECTS? like/share/follow- SUBSCRIBE = THINK FAMILY VACATION