14 Μαρτίου 1956 - επέτειος θανάτου του μικρού Δημητράκη .- [ Πριν μερικά χρόνια ] = ... μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο πρώτη σκέψη ήταν να επισκεφτώ το μνήμα του μικρού Δημητράκη Δημητριάδη .Ρώτησα τον ιερέα στην είσοδο στο Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου - πού βρίσκεται ο τάφος του μικρού ήρωα Δημητράκη…..[ Δεν είπα επίθετο ] .. αμέσως κατάλαβε . κατέβασε το κεφάλι και μου γνέφει προς τα εκεί . δεν κατάλαβα γιατί το ... κατεβασμένο κεφάλι μέχρι που αντίκρισα το μνήμα της οικογένειας Δημητριάδη . δεν βλέπω καμία φωτογραφία, κανένα όνομα του μικρού. ρωτώ τον υπάλληλο του κοιμητηρίου = Σίγουρα είναι αυτός ο τάφος ? - Ναι μου λέει . και αυτός με... κατεβασμένο κεφάλι . κατάλαβα γιατί . άφησα ένα κόκκινο τριαντάφυλλο με μία υπόσχεση . ιστορία σου μικρέ μου ήρωα Θα ακουστεί στα πέρατα του κόσμου . θα γίνει γνωστή η θυσία σου Δημητρακη .ΚΑΙ.. ενός περήφανου μικρού λαού ο οποίος ποτέ δεν Παραδόθηκε παρά μόνο όταν... ήρθαν οι Mercedes . ======================================================================== Αναζητείται στήριξη / συνεργάτες προς προώθηση κινηματογραφικό σενάριο [ ή τηλεοπτικό ] Σε εταιρείες παραγωγής στην Βρετανία /Αμερική . ενημερωτικά = είναι κατοχυρωμένο σε παγκόσμια κλίμακα . δυνατότητα αποστολής σε επαγγελματίες αφού Βεβαίως δώσουν όνομα εταιρεία . ============================================================================== Επίσης ζητείται στήριξη / συνεργάτες από την Λάρνακα . και μία θεατρική ομάδα για την ανάγνωση του σεναρίου και δημιουργία ενός προτύπου βίντεο . δυνατότητα συμμετοχής στην ταινία για όποιον ενδιαφέρεται . .============================================================================== να ενημερώσω ότι είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με οποιοδήποτε ελληνικό ή κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι προς εύρεση συν- παραγωγής με ξένα τηλεοπτικά κανάλια . ============================================================================== Επισης.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 προτυπα προτζεκτς σε σχεση με τον τουρισμο αλλα.. στην ΕΤΑ δεν ενδιαφερθηκαν καν να..ακουσουν . αν καποιος ΜΠΟΡΕΙ ..ας επικοινωνησει. ΘΑ..τα λατρεψετε.. -ΣΥΝ θα... απογειωθει ο τουρισμος στην πλατεια ΑΓ.ΛΑΖΑΡΟΥ. ============================================================================== όποιος ενδιαφέρεται να στηρίξει = like/share /subscribe to the forum- youtube . - Page OF Dimintris Movie script = a 7 years of research/study/work = https://www.thinkfamilyvacation.com/dimitrakismovie ============================================================================== By Think family vacation- the 1st creaTive Tourist website - Tourism through Sports/Art/Culture/History = Also ..NEW marketing ideas/ art services [photo/video]. AND = Sport services - WITH = ..think sport court -[ Basketball pioneer program with 4 parts-EDU/TOURIST/ANTI BULLYING/PRO SPORT GUIDANCE for any age/family / ..]== -For ANY place/park/hotel/village/island = www.thinkfamilyvacation.com
#ΔημητρακηςΔημητριαδη #σεναριο